6 WEEKSE Booty plan CROSSBOX 077

De eerste Groep start op donderdag 9 september!

EEN FITTER, STRAKKER EN STERKER LICHAAM MET RONDE STRAKKE BILLEN!

Wil je met meer zelfvertrouwen de sportschool in en echt resultaat bereiken?

Inschrijving sluit over..

NOG SLECHTS 10 PLAATSEN VRIJ

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

NORMAAL €177,35

NU GRATIS!

Je hoeft alleen maar lid te worden van CrossBox 077!

“MAXIMALE RESULTATEN IN 6 WEKEN!”

Je hebt al zoveel geprobeerd. Maar wat je ook doet, het lukt je niet om in actie te komen! Bovendien zitten die broeken ook niet echt lekker meer. Je verlangt weer naar dat maatje van vroeger.

Het 6 weekse Booty plan van CrossBox 077 is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die serieus willen werken aan strakkere benen, billen en buik!

Het nummer één probleem wat wij steeds terug zien komen is dat mensen niet in actie komen of de handdoek na een aantal dagen alweer in de ring hebben gegooid! Tenminste 90% van alle pogingen mislukken omdat ze geen goed plan hebben ontwikkeld door professionals.

Zonde van je tijd en geld!

CrossBox 077 komt in actie voor jou! Met een doelgericht programma op training en voeding helpt CrossBox 077 je bij het realiseren van de strakke, ronde billen die je altijd al wilde hebben.

Je moet je leven leuk en leefbaar houden en je moet plezier beleven tijdens het trainen en gezond eten!

Dit ga jij ontvangen als je meedoet:

BOOTY PLAN WORKOUT PLAN

Een compleet trainingsplan ontwikkeld door ons team van experts. Je gaat 1x per week deelnemen aan onze billen workouts bij CrossBox 077 en volgt het trainingsplan in je eigen open gym uren in de club.

t.w.v  €79,95

BOOTY PLAN VOEDINGSPLAN

Compleet voedingsplan zonder calorieën te hoeven tellen! Afvallen was nog nooit zo makkelijk geweest met deze heerlijke recepten van “Bakje Geluk.” Het voedingsplan is makkelijk te volgen en gezond eten en afvallen was nog nooit zo makkelijk geweest.

t.w.v  €49,95

CROSSBOx 077 COACHING GrOUP

Vanaf nu krijg jij een stok achter de deur! In onze Coaching Group word je dagelijks gemotiveerd door je coach en de andere deelnemers.  Je kunt onbeperkt vragen stellen over je voeding en training.

t.w.v  €19,95

KICK-OFF EVENT

Tijdens het kick-off event maken we gezamenlijk een start aan het begin van jouw Booty Plan. 90% van de afvalpogingen mislukken omdat ze geen goed uitgestippeld plan en doel hebben! Dit gaan wij tackelen met ons kick-off event.

t.w.v €27,50

Team CrossBox 077

BELANGRIJK!

Wat levert mij het booty plan op?

inschrijven kan tot...

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

NORMAAL €177,35

NU GRATIS!

Je hoeft alleen maar lid te worden van CrossBox 077!

NOG SLECHTS 10 PLAATSEN VRIJ

Veel gestelde vragen:

Jazeker! Dit Booty Plan is gratis voor onze CrossBox 077 family leden. Je hoeft je dus alleen maar aan te melden voor een maandelijks abonnement bij CrossBox 077.

Ja! Iedereen die een ei kan bakken, kan uit de voeten met het voedingsplan van “Bakje Geluk.”

Nee, de recepten zijn binnen 15 minuten (vaak korter!) klaar. Het maken van de recepten is een fluitje van een cent.

Jazeker! Je mist alleen het kick-off event met uitleg over het training en voedingsplan. Een coach op de club kan je altijd helpen. 

Absoluut, overleg eerst met onze fysiotherapeuten van CrossBox 077 wat je wel mag en kunt.

Jazeker! Bij alle gerechten met vlees of vis kun je kiezen voor een vleesvervanger.

Overleg te alle tijde eerst met je huisarts als je gezondheidsklachten hebt zoals bijvoorbeeld diabetes type 1, een nieraandoening, of je bent zwanger en/of borstvoeding aan het geven. “CrossBox 077’ is te alle tijde niet aansprakelijk.

Direct gesprek starten?