CROSSBOX 077 BUSINESS TRAINING CLUB

De netwerkorganisatie in Venlo voor ondernemers die hun gezondheid net zo serieus nemen als hun business!

“CROSSBOX 077 VERBINDT ONDERNEMERS”

Bij CrossBox 077 zijn wij er 100% van overtuigd dat een gezond bedrijf begint bij een fitte ondernemer! Bij onze CrossBox 077 Business Training Club gaan we in een informele sfeer met elkaar netwerken in combinatie met het werken aan een fit, gezond en sterk lichaam!

“GEEN SAAIE VERGADERRUIMTES OF ONGEZONDE BORRELS MAAR EEN UNIEKE GYM WAAR WIJ SPORTEN EN NETWERKEN EFFICIËNT COMBINEREN!”

Een zakelijk netwerk biedt kansen en mogelijkheden om te groeien en opdrachten binnen te halen voor jouw bedrijf. De opdrachten krijg je vaak van mensen met wie je goed contact hebt en die vertrouwen in je hebben. Het vertrouwen bouw je op door oprechte interesse, elkaar te willen helpen en door regelmatig contact te onderhouden. Daarnaast gaat het in de netwerkwereld altijd over geven en nemen. Als jij een opdracht regelt voor iemand uit jouw netwerk, dan zal hij of zij proberen om ditzelfde voor jou te doen. Contact onderhouden met onze leden is dus van groot belang! Je netwerk zorgt uiteindelijk voor de aansluiting op jouw vraag en aanbod. Onze CrossBox 077 Business Training Club helpt jou hierbij!

SAMENWERKEN AAN ZAKELIJK EN PERSOONLIJK SUCCES

Succesvol zijn binnen onze CrossBox Business Club betekent dat je een positief en ondersteunend lid bent van een organisatie die op onderling vertrouwen is gebaseerd. Door andere leden aan te bevelen in je zakelijke netwerk of te helpen zal je zien dat het vertrouwen groeit. Door wekelijks te trainen zal je zien dat je progressie maakt en bijvoorbeeld je conditie, uithoudingsvermogen en energie zal toenemen.

CROSSBOX 077 BUSINESS TRAINING CLUB

Wat is inbegrepen?

BUSINESS CLUB GROEPSTRAINING INCLUSIEF LIDMAATSCHAP CROSSBOX 077!

Bij onze Business Training Group volg je buiten je wekelijkse trainingen 1x per week een kracht- en conditietraining met de Business Training Club leden die jou als
ondernemer gezonder, fitter en productiever maakt. Na deze training gaan wij, onder het genot van een sportief ontbijt of lunch, effectief netwerken met elkaar. Delen we onze successen en leren we van elkaar. Buiten de Business Group Trainingen stimuleren wij de ondernemers om meer te gaan bewegen onder professionele begeleiding! Zodra je lid word van onze Business Training Club krijg jij als ondernemer toegang tot meer dan 90 small group trainingen per week!

CROSSBOX BUSINESS TRAINING GROUP IS VOOR ONDERNEMERS EN MANAGERS!

Sport is belangrijk voor iedereen, dus ook voor ondernemers. Sport is ook een handige manier om (potentiële) klanten of zakenpartners te ontmoeten. Maar liefst 85% van alle
ondernemers doet aan sport, en het grootste deel hiervan ziet duidelijk de voordelen ervan. Sporten houdt niet alleen je lichaam en geest sterk en scherp, er wordt ook discipline gekweekt en er is sprake van competitie, strategie en tegenslagen.

JOUW ZAKELIJKE NETWERK UITBREIDEN

Als sportieve ondernemer heb je een streepje voor. Je bent niet alleen fit en gezond, je weet ook hoe het is om naar een piekmoment toe te werken, je bent bijzonder
gedisciplineerd, je kent geen 9 tot 5 mentaliteit en weten wat teamwerk is. Wij geloven dat een gezond bedrijf begint bij een fitte ondernemer.

HOE WORD IK LID VAN DE CROSSBOX 077 BUSINESS TRAINING CLUB?

Door middel van een persoonlijke intake word er gekeken naar je doelen en wensen en leggen wij je uit wat wij voor elkaar zouden kunnen betekenen. Je kunt op de volgende manieren lid worden van onze Business Training Club:

Gratis kennismaking sessie

– Introductie CrossBox 077 Business Training club en kennismaking met ondernemers en coaches
– 1 uur personal group training
– 1 uur netwerksessie inclusief ontbijt

Lidmaatschap CrossBox 077 Business Training Club

Maand

VOL
 • Onbeperkt toegang tot de gym
 • Voedingsbegeleiding
 • Small-group trainingen
 • Lid van de CrossBox community

Half-jaar

VOL
 • Onbeperkt toegang tot de gym
 • Voedingsbegeleiding
 • Small-group trainingen
 • Lid van de CrossBox community

Business Personal Training

- inclusief lidmaatschap Business Training club.
62
50 Per maand
 • Fiscaal aftrekbaar fit worden
 • Alle voordelen van particuliere abbonementen incl. business lid.
MEEST GEKOZEN

business training club

- inclusief lidmaatschap Business Training club
1.200
Per jaar
 • FISCAAL AFTREKBAAR
 • Inclusief jaar lidmaatschap t.w.v 750,-
 • 1x per week personal group training met alle Business Training Club leden
 • 1x per maand netwerkontbijt direct na de training
 • Vermelding bedrijfsprofiel op onze website, social media en reclamebord bedrijfslogo op de club
 • 20% korting voor alle medewerkers en partner op een lidmaatschap naar keuze
NIEUW

HERHALING ZORGT VOOR SUCCES

Uit een recent onderzoek blijkt dat veel ondernemers aangeven dat ze zonder sport minder succesvol zouden zijn. Sporten brengt verschillende goede aspecten op gang; het houdt niet alleen je lichaam en geest scherp en sterk, je kweekt er ook discipline mee en er is sprake van competitie, tactieken en beproevingen. Veel van deze aspecten komen ondernemers ook tijdens hun werk tegen.

CONTACT GEGEVENS

Direct gesprek starten?