Ontdek ook waar wij voor staan

Video afspelen

Openingstijden

Kaldenkerkerweg 57, Venlo

Maandag 6:00 – 22:00
Dindag 6:00 – 22:00
Woensdag 6:00 – 22:00
Donderdag 6:00 – 22:00
Vrijdag 6:00 – 22:00
Zaterdag 07:00 – 14:00
Zondag 07:00 – 14:00

Over Crossbox 077

CrossBox is dé changing life club waar het enkel gaat om op een gezonde manier je lichaam te verbeteren. Persoonlijk, uniek en voor iedereen met de juiste mindset. CrossBox is een changing life club die waarde hecht aan professionele aandacht op het gebied van van training en leefstijl. Of je nou al een gevorderde atleet bent, of nog nooit hebt gesport, samen plannen we de route naar jouw gewenste doel.

CrossBox 077 is geen reguliere sportschool maar een community voor iedereen of je nu ervaren bent of nog nooit gesport hebt, of dat nu meer spiermassa, minder vetmassa of het verbeteren van je algehele fitheid is. De Changing Life Club is laagdrempelig en heeft een open sfeer waar iedereen elkaar op respectvolle manier helpt, aanspreekt en steunt. Alleen ga je snel, maar samen komen we verder.

CrossBox 077 is van mening dat directe begeleiding op de vloer het allerbelangrijkste is. Dit geldt voor alle ochtenden, middagen en avonden. Voordat je begint, krijg je een intake met een persoonlijk programma. De coach op de vloer is daar om je te begeleiden, corrigeren en te motiveren.

Ontmoet onze trainers

Persoonlijke begeleiding om samen te werken aan jouw doel

FOUNDER
Ruud Jacobs

Fysio / HEADCOACH
MARVIN HARONSKI

HEAD FYSIO
VITISHA THAKOERSINGH

LIFE COACH
FREDDY MOUSSA

COACH
MAIKEL VAN BERGEN

COACH
SVEN FLEUREN

COACH
ALEX JENNESKENS

FYSIO / COACH
BAS ERREN

Open chat
Direct gesprek starten?