Fysiotherapie CrosBox 077

meer dan alleen een fysiopraktijk

Anders dan andere fysio's en daardoor uniek in onze succesvolle aanpak.

Fysiopraktijk CrossBox 077 is een kwalitatieve, servicegerichte en persoonlijke praktijk die echt de tijd neemt voor onze patiënten. 
Een praktijk die standaard een extra stap zet om zo altijd de beste individuele zorg te kunnen aanbieden die jij nodig hebt. 

Niet optimaal kunnen bewegen is erg vervelend. Pijn en beperkingen leiden vaak tot frustraties. Lichamelijke klachten kunnen je hinderen in je dagelijkse activiteiten, werk of sport.

De fysiotherapeuten van CrossBox 077 zijn de aangewezen specialisten om jouw klacht te beoordelen en een passend behandelplan op te stellen om je zo snel mogelijk van je klachten af te helpen.

Blijft niet langer onnodig lopen met lichamelijke klachten en maak vandaag nog een afspraak.

onze specialisaties

Lichamelijke klachten kunnen je hinderen in je dagelijkse activiteiten, werk of sport.
De fysiotherapeuten van CrossBox 077 zijn de aangewezen specialisten om je verder te helpen en om altijd een stap extra voor je te zetten.

fysiotherapie
op maat

Fysio personal training

chronische pijnklachten

krachttraining met klachten

(top)sport begeleiding

dry needling
op maat

BAAL JIJ OOK ZO VAN FYSIEKE PIJN TIJDENS JE dagelijkse activiteiten en TRAININGEN?

Door het gebrek aan kennis bij professionals lopen er veel mensen en krachtsporters onnodig met fysieke en mentale pijn, waardoor zij niet optimaal kunnen presteren. Heb jij altijd al willen weten waar de oorzaak van je pijn zit? Het leggen van verbanden door oorzaak/gevolg te leren begrijpen is bij onze specialisten de belangrijkste basis.

Er zijn redenen waardoor je lichaam pijn heeft gekregen of waardoor je doel in eerste instantie niet is bereikt. Bij CrossBox 077 gaan wij een stapje verder. Door onze unieke succesvolle aanpak kijken we verder dan alleen de oorzaak van de pijnklachten.

vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij een aantal zorgverzekeraars waardoor al onze programma’s volledig of voor een groot deel vergoed kan worden. Neem contact op voor de mogelijkheden en wij helpen je graag verder.

Wij helpen jou altijd verder, ook al ben jij niet aangesloten bij één van onze zorgverzekeraars.

reviews

wat andere zeggen over onze fysiopraktijk...

Sanne
Sanne
Lees verder
"Sinds ik begonnen ben heb ik geen één keer honger gehad, heb ik heerlijke recepten kunnen eten en heb ik zelf in het weekend nog een drankje kunnen drinken." 17 kilo kwijt in 12 weken!
Kim
Kim
Lees verder
‘’Bakje Geluk heeft me laten inzien dat het echt een feestje kan zijn en dat ik mijn lievelingseten niet hoefde te laten staan’’. Ik verloor 10 kg in slechts 12 weken!
Femke
Femke
Lees verder
‘’Afvallen doe je dus blijkbaar in de keuken! De recepten zijn simpel zonder poespas’’. Ik kreeg genoeg tips om geïnspireerd te blijven. Het draait allemaal om de balans en daar heeft Mariska mij goed mee geholpen. Ik heb weer energie voor tien!”
Loes
Loes
Lees verder
“Gezond eten kan dus écht super lekker en gevarieerd zijn! Ik kreeg genoeg tips om geïnspireerd te blijven. Het draait allemaal om de balans en daar heeft Mariska mij goed mee geholpen. Ik heb weer energie voor tien!”
Marsha
Marsha
Lees verder
‘’Geen moeilijke maaltijden, een simpel concept, geen dieet maar gewoon normaal met gerechten die eruitzien als feestjes’’! Ik zit nu voor eens en altijd lekker in me vel en ben 9 kilo lichter!
Angelique
Angelique
Lees verder
De Bakjes Geluk zijn iedere dag een feestje! Ik heb alle diëten geprobeerd maar dankzij Bakje Geluk hoef ik nooit meer te diëten! Meer zelfvertrouwen, 10 kilo lichter en lekkerder in me vel!
Fatima
Fatima
Lees verder
Ik ben een ontzettende moeilijke eter, maar Maris en Bakje Geluk hebben dit super opgelost voor mij! Geen uren meer in de keuken maar simpele en snelle recepten die ik lekker vindt om te maken!
Lisa
Lisa
Lees verder
Als drukke ondernemende moeder heb je nergens tijd voor... dat dacht ik tot dat Maris mij aansprak en in liet zien dat als je het goed aanpakt. Dat je zelf tijd overhoud! En dit heb ik ervaren, 11 kilo lichter en ben een betere moeder geworden met enorm veel energie!
Previous
Next

Onze fysio's

Onze specialisten staan nu voor je klaar!

head fysio
vitisha thakoersingh

Fysio
MARVIN HARONSKI

FYSIO
bas erren

anders dan andere fysio's en daardoor succesvol in onze unieke aanpak

Open chat
Direct gesprek starten?