FYSIO PRAKTIJK CROSSBOX 077

“Samenwerken aan herstel en preventie in onze eigen functionele praktijk”

Weg met de klachten!

Niet optimaal kunnen bewegen is erg vervelend. Je wilt uiteraard zo snel mogelijk van je klachten af. Onze fysiotherapeut heeft onder andere specialisaties in Dry needling, medical taping en ruime ervaring in het behandelen van chronische pijnklachten. De fysiotherapeut gaat samen met jou aan het werk om zo snel mogelijk resultaat te behalen en jouw gewrichten en spieren weer in balans te krijgen.

WAT MAAKT ONS ZO ANDERS?

Vitaliteit, Fysio en Fysio Fitness onder één dak.

Wij bieden persoonlijke aandacht en kiezen kwaliteit boven kwantiteit. Wij nemen alle tijd om lichamelijke klachten te verhelpen en in de toekomst te voorkomen. Bij ons kan iedereen terecht en heb je geen doorverwijzing nodig van de huisarts of specialist. Niet aanvullend verzekerd? Geen probleem! Wij staan voor je klaar.

WIL JIJ ZO SNEL MOGELIJK VAN JE KLACHTEN AF?

Ben je geblesseerd, heb je chronische klachten of wil je revalideren na een blessure? Dan train je veilig onder begeleiding van onze specialisten. We willen graag de specifieke situatie vaststellen door middel van een persoonlijke intake. Wat zijn je klachten? Wanneer en hoe vaak heb je er last van?

Wat is je gezondheidsgeschiedenis en wat zijn je doelen? Vervolgens doen we een lichamelijk onderzoek om te bepalen wat je wel en wat je niet kunt of mag doen. Vervolgens werken we samen onder begeleiding van onze specialisten aan je herstel en preventie in onze eigen functionele praktijk.

FYSIOTHERAPEUTEN

Wat kun je verwachten?

1. EEN DESKUNDIGE DIAGNOSE
2. BEHANDELING DOOR EEN GESPECIALISEERDE FYSIOTHERAPEUT
3.SAMENWERKEN AAN HERSTEL EN PREVENTIE IN ONZE EIGEN FUNCTIONELE PRAKTIJK

Open chat
Direct gesprek starten?