CROSSBOX 077 kick-start PROGRAMMA

De eerste Groep start op ZATERDAG 11 september!

DE ULTIEME KICK-START om je eerste kilo's te verliezen en om plezier te krijgen in het sporten!

Wil je met plezier werken aan jouw ultieme kick-start naar een fitter en gezonder leven?

Inschrijving sluit over..

NOG SLECHTS 10 PLAATSEN VRIJ

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Totaal waarde €177,35

NU GRATIS!

Je hoeft alleen maar lid te worden van CrossBox 077!

“MAXIMALE RESULTATEN IN 4 WEKEN!”

Je hebt al zoveel geprobeerd. Maar niets lijkt te werken, je krijgt het niet alleen voor elkaar om te starten en je zoekt iets wat echt bij je past. Gezond eten en bewegen moet een feestje zijn! Maar hoe doe je dat?

Het 4 weekse Kick-start programma van CrossBox 077 is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen die een stok achter de deur nodig hebben. Weer plezier in het sporten willen ervaren en die daarna zelfstandig gemotiveerd verder willen.

Het nummer één probleem wat wij steeds terug zien komen is dat mensen niet in actie komen of de handdoek na een aantal dagen alweer in de ring hebben gegooid! Tenminste 90% van alle pogingen mislukken omdat ze geen goed plan hebben ontwikkeld door professionals.

Zonde van je tijd en geld!

CrossBox 077 komt in actie voor jou! Wij gaan samen opzoek naar wat werkt voor jou! Onze missie is om iedereen weer fit en gezond te krijgen op een leuke laagdrempelige manier. We gaan samen opzoek naar iets wat jij leuk vindt en we leren je een gezonde levensstijl aan die je voor de rest van je leven makkelijk vol kunt houden.

De ultieme kick-start!
Geen gedoe en moeilijkheden. Je moet je leven vooral leuk en leefbaar houden!

Dit ga jij ontvangen als je meedoet:

KICK-START beweegplan

Samen gaan we opzoek naar een beweegplan wat werkt voor jou! Je gaat weer plezier in het sporten en bewegen krijgen. Binnen no time heb jij een structuur gevonden die jij de rest van je leven makkelijk vol kunt houden!

t.w.v  €79,95

KICK-START VOEDINGSPLAN

Compleet voedingsplan zonder calorieën te hoeven tellen! Gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest met deze heerlijke recepten van “Bakje Geluk.” Het voedingsplan is makkelijk te volgen en afvallen is nog nooit zo makkelijk geweest.

t.w.v  €49,95

CROSSBOx 077 COACHING GrOUP

Vanaf nu krijg jij een stok achter de deur! In onze Coaching Group word je dagelijks gemotiveerd door je coach en de andere deelnemers.  Je kunt onbeperkt vragen stellen over je voeding en training.

t.w.v  €19,95

KICK-OFF EVENT

Tijdens het kick-off event maken we gezamenlijk een start aan het begin van jouw kick-start programma. 90% van de pogingen mislukken omdat ze geen goed uitgestippeld plan en doel hebben! Dit gaan wij tackelen met ons kick-off event.

t.w.v €27,50

Team CrossBox 077

BELANGRIJK!

Wat levert mij het kick-start programma op?

inschrijven kan tot...

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Totaal waarde €177,35

NU GRATIS!

Je hoeft alleen maar lid te worden van CrossBox 077!

NOG SLECHTS 10 PLAATSEN VRIJ

Veel gestelde vragen:

Jazeker! Dit programma is gratis voor onze CrossBox 077 family leden. Je hoeft je dus alleen maar aan te melden voor een maandelijks abonnement bij CrossBox 077.

Ja! Iedereen die een ei kan bakken, kan uit de voeten met het voedingsplan van “Bakje Geluk.”

Nee, de recepten zijn binnen 15 minuten (vaak korter!) klaar. Het maken van de recepten is een fluitje van een cent.

Jazeker! Je mist alleen het kick-off event met uitleg over het training en voedingsplan. Een coach op de club kan je altijd helpen. 

Absoluut, overleg eerst met onze fysiotherapeuten van CrossBox 077 wat je wel mag en kunt.

Jazeker! Bij alle gerechten met vlees of vis kun je kiezen voor een vleesvervanger.

Overleg te alle tijde eerst met je huisarts als je gezondheidsklachten hebt zoals bijvoorbeeld diabetes type 1, een nieraandoening, of je bent zwanger en/of borstvoeding aan het geven. “CrossBox 077’ is te alle tijde niet aansprakelijk.

Direct gesprek starten?