ERVAAR NU AL ONZE TRAININGEN

jij krijgt nu de kans om eerst kennis te komen maken met al onze kleinschalige toffe trainingen!

OPEN GYM

CrossBox 077 is van mening dat professionele begeleiding op de vloer het allerbelangrijkste is. De coach op de vloer is er altijd om je te begeleiden, corrigeren en te motiveren.

BILLEN WORKOUT!

Speciaal voor de vrouwen hebben wij een programma ontwikkeld voor de benen, billen en buik. Tijdens deze workout leggen we de volledige focus op het versterken en shapen van de billen, benen en buik. Het trainen van de billen zorgt niet alleen voor sterke mooie ronde billen, deze training voorkomt ook lage rugklachten.

STRENGTH TRAINING

Tijdens onze CrossBox trainingen combineren we maximale krachttraining met functionele oefeningen en stellen we jouw uithoudingsvermogen maximaal op de proef! Deze training is de ideale training om je conditie en kracht snel en verantwoord te verbeteren.

BOKS-TRAINING

Niks is zo lekker om na een drukke werkdag jezelf helemaal uit te leven tijdens een boks-training. Zet je verstand op ‘0’ en gaan! Focus je op iets totaal anders dan hetgeen waar je je druk over maakt of gestrest over bent. Bij boksen komt er endorfine vrij, en door dit stofje voel je je achteraf weer lekker vrolijk en energiek!

BIG BAG TRAINING!

Dankzij de enorm hoge intensiteit tijdens de 30 minute big bag workout van CrossBox 077 is het mogelijk om kracht-, flexibiliteit en het cardiovasculaire systeem in één keer maximaal te trainen. Tijdens de trainingen wordt er niet gespard en is er is geen fysiek contact met mede sporters. Its only you against de big bag! De 30 minute Big Bag training is een explosieve training en heeft een zeer grote positieve impact op het lichaam. Bovenal is deze workout de beste stress killer!

HIIT TRAINING

“High Intensity Interval training, maximaal kcal verbranden!” In slechts enkele minuten creëer je een optimale prikkel met een enorm effect. “Sterker worden, conditie verbeteren en vet verliezen!” Maak je niet druk over je conditie of gesteldheid. Deze full-body trainingen zijn voor iedereen toegankelijk. Je bepaalt namelijk zelf de intensiteit!

PERSONAL TRAINING

Met dit programma ga je 12 weken lang 1 op 1 aan de slag met jouw eigen Personal Trainer. Door middel van een persoonlijk plan word jij intensief gecoacht op het gebied van training, voeding en lifestyle. Welke winst valt er te behalen in mijn levensstijl? Welke keuzes maak ik met betrekking tot mijn eetpatroon? Wat voor invloed heeft de omgeving op mijn gedrag? Er bestaat geen gouden formule voor het behalen van een gezond gewicht of een gezonde levensstijl. Iedereen is uniek en heeft een persoonlijk plan nodig.

FYSIO OPEN GYM

Ben je geblesseerd, heb je chronische klanten of wil je revalideren na een blessure? Dan train je veilig onder begeleiding van onze specialisten. We willen graag de specifieke situatie vaststellen door middel van een persoonlijke intake. Wat zijn je klachten? Wanneer en hoe vaak heb je er last van?

Wat is je gezondheidsgeschiedenis en wat zijn je doelen? Als volgt doen we een lichamelijk onderzoek om te bepalen wat je wel en wat je niet kunt of mag doen. Vervolgens werken we samen onder begeleiding van onze specialisten aan je herstel en preventie is onze eigen functionele praktijk.

Voor ieder doel een andere training

CONTACT GEGEVENS

Direct gesprek starten?